Reklam Alanı

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

 

 

Trendyol 1.lig 16.hafta Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde 33.dakikada Ozan Sol’un penaltıdan attığı gol ile 1-0 geriye düştü. 38.dakikada Semih Karadeniz’in ortasında Muhammet Arslantaş’ın attığı gol ile 1-1’lik skoru yakaladı. İlk yarı bu skoru böyle bitti 2.yarı başka gol olmayınca maç 1-1 berabere bitti.

 

Şanlıurfaspor önceki maçlara nazaran Ahlatçı Çorum Fk karşısında daha iyi oynadı ve mücadele etti. İlk yarının sonlarına geldik oyuncular acaba gönderilecek korkusuylamı ? iyi oynadı yoksa Ahlatcı Çorum Fk’mü kötü oynadı.

 

Şanlıurfaspor için devre arasına 1 hafta kala bizim için her puanın önemi var. Her iki teknik direktör maç sonu açıklamalarında beraberliğin adil bir sonuç olduğunu kim kazanmış olsa diğer takıma yazık olacaktı.

 

Transfer çalışmaları devam ediyor

Trendyol 1.ligde ligin ilk yarısının bitmesine 1 hafta kaldı. Şanlıurfaspor Kulüp başkanı Hacim İzol gerekli transferleri yapmış durumda önümüzdeki hafta İlk yarının son maçını Manisa Fk ile deplasmanda oynayacağız. Bu maçtan sonra gidecek oyuncular ve gelecek oyuncular açıklanacak.

 

Şanlıurfaspor kampa gidecek

Şanlıurfaspor Pazartesi günü saat 14:00’te Manisa Fk ile oynadıktan sonra maçlara 20 günlük ara verilecek Şanlıurfaspor Antalya’da kampa girecek yeni gelecek oyuncular ile 2.yarıya daha iyi hazırlanıp taraftarın yüzünü güldürmek istiyor.

 

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.