Reklam Alanı

ANKARA’DAN PUANLA DÖNDÜK

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 25.hafta deplasmanda Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldik. Maçın 9.dakikada E.Dening’in golü ile 1-0 öne geçtik ama 33.dakikada Buğra Çağıran’ın vurduğu topa Diego Özçakmak ters bir vuruş ile topu kendi kalesine gönderdi ve durum 1-1 oldu. Yeneceğimiz maçta 1 puana razı olduk neyse bu ligde her puana ihtiyacımız var.

Şanlıurfaspor geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde direk rakiplerinden bir olan 10 kişi kalmış Tuzlaspor ile 0-0 berabere kalarak büyük bir fırsat tepmişti. Bu maçı almış olsaydık bugünkü beraberlik daha değerli olacaktı olmadı sağlık olsun.

Gençlerbirliği içinde bu maç çok önemliydi. Eryaman stadyumu zemini 2 takımı kaldırmadığı için Gençlerbirliği Aktepe stadyumda oynadı. Play-off için Şanlıurfaspor’u yenmek istiyorlardı ama maç berbere bitti. Bence maçında hakkı beraberlikti.

Şanlıurfaspor defansı çok kötüydü bütün yan toplar tehlikeli oldu. Nitekim yediğimin gol gereksiz bir foul ve serbest vuruşta yapılan orta sonucu gol oldu. Kaleci Alperen Uysal olmasaydı belki mağlup olurduk net pozisyonlar çıkardı.

Haftaya Pazar günü saat 16:00’da şampiyonluğun en büyük adaylarından Göztepe ile kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağız. Bu maç bizim açımızdan çok önemli herkesin bu maça gelip takımını desteklemesi gerekir.

Şanlıurfaspor’un Göztepe maçı öncesi başta sayın Bekir Bozdağ, Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları tesislere gidip maddi ve manevi futbolculara destek vermeleri gerekiyor. Göztepe maçında galip gelmeleri halinde prim sözü vermeleri takımı iyi motive eder.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ANKARA’DAN PUANLA DÖNDÜK
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.