Reklam Alanı

BU MAĞLUBİYET HOCAYA YAZAR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 6.hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Yine kötü futbol sergileyen ceylanlar sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı. 3 haftalardır kötü gidişini sürdürdü ve 10.sıraya kadar geriledi.

 

Geçen haftada Ankara Keçiörengücü deplasmanda kötü oynayıp mağlubiyet ile sahadan ayrılmıştı. Şanlıurfaspor çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet almış oldu.

 

Bu yabancıları kim aldı

Pepe Ndıaye dışındaki yabancıların hepsi çok kötü Stoper’de oynayan 4 numaralı oyuncu Michel Mboula bu maçta pimi çekilmiş bomba gibiydi sportif direktör Mehmet Giray Küçük istifasının ardında yabancılara onay veren Zafer Turan’ı üstü kapalı eleştirmişti. Burda Yönetimde sucu var keşke bu oyuncuları gönderip iyi oyuncular alsaydı.

 

Yeni gelen oyuncular hiç biri oynamadı. Galatasaray’dan alınan Özgür Baran Aksaka yedekteydi oyuna bile girmedi. Cenk Enver Şahin ve Yeni Malatyaspor’dan alınan yabancı oyuncu tribünde maçı izlediler her halde hazır değiller. Ne zaman hazır duruma gelecekler acaba ?

 

Taraftar Zafer Turan’ı istifaya çağırdı

Bugünkü mağlubiyet hoca Zafer Turan’a yazar diye başlık kullandım. Çıkardığı kadro tam bir fiyaskoydu. Hastalıktan sonra bir türlü adapte olamadı. Formayı hakkıyla dağıtmıyor geçen hafta stoper Mehmet Yiğit Kırmızı kart görmüştü yerine Kocaelispor’dan alınan stoper Dıogo Aleksis Özkaçmak girmişti. Bu maçta 11’de oynatmadı. Neden böyle bir tercih yaptı anlamış değilim. stoperde sol ayaklı Michel Mboula oynattı. genel olarak futbolcular’da hocayı istemiyor gibi oynuyor. İnşallah Zafer Turan yol yakınken istifa eder veya yönetim gerekeni yapar bu yazıyı maçtan sonra yazdım gelişmeler hafta içi olur diye düşünüyorum.

 

Kocaelispor istediğini aldı.

Kocaelispor galibiyet için Urfa’ya gelmişti bizden daha iyi top oynadılar bu galibiyet sonrası son 4 maçınıda kazanmış oldu. İlk yarı D.Tangue golü ile 1-0 içeri giderler. Tercübeli teknik direktör Ertuğrul Sağlam 2.yarı sağ kanadımızın kötü olduğunu gördü ve bütün atakları ordan yaptı nitekim 2.golü dediğim kanattan aynı yabancı oyuncu D.Tangue attı ve maç 2-0 bitti.

 

Bu takım bu sene ligde kalsın yeter

Şanlıurfaspor yönetimi el ele süper lige sloganı ile başlamış olsada zor bir ligdeyiz her takım her takımı yenebilir. Allahtan bizden daha kötü takımlar var devre arasına kadar ne puan toplarsak kardır. Şanlıurfaspor haftaya Cumartesi günü deplasmanda saat 16:00’da Tuzlaspor ile oynayacak bu mağlubiyeti unutup önümüzdeki maça iyi hazırlanmamız gerekiyor.

 

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

BU MAĞLUBİYET HOCAYA YAZAR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.