Reklam Alanı

ERZURUMSPOR ÇOK KAPANDI YENEMEDİK

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 4.hafta kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Sahada 11 kişi defans yapıp kontra ataklar ile çıkmayaca çalışan Erzurumspor defasını bir türlü aşamadık maç başladığı gibi 0-0 berabere bitti.

Şanlıurfaspor geçen hafta Boluspor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta 1-1 beraberliği yakalamış ve Ardaiz penaltı kaçırması sonucu galibiyetten olmuştuk o maçta çok iyi mücadele vardı. Erzurumspor maçında çok kötü bir futbol oynadık kimin ne yaptığı belli değildi.

Erzurumspor transfer yasağı olmasına rağmen iyi mücadele etti. Oturmuş kadroları var birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir takım zorlu Şanlıurfaspor deplasmanından alınan 1 puan ligde kalma adına çok önemliydi onuda almayı başardılar.

Yabancı oyunculardan Ndiaye dışında verim alamamıyoruz. Her geçen hafta iyi olmamız gerekirken takım daha kötüye doğru gidiyor. Şimdiye kadar oynadığımız takımlar bize denkti bundan sonraki oynayacağımız maçlar daha zor olacak Thill ve Ardaiz biraz daha iyi onaması lazım.

Transfer şart bu takıma

Şanlıurfaspor’a Orta saha ve kanat oyuncusu lazım bu hafta 1.transfer dönemi bitiyor. Gerekirse 1-2 yabancı oyuncuyu gönderip onun yerine kaliteli oyuncular alması gerekiyor. Bu lig zor bir lig ligde kalırız ama Play-off oynamak için transfer şart oldu.

 

Teknik direktör sorunu çözülmeli

Şanlıurfaspor teknik direktörü Zafer Tüzün’ün rahatsızlığından dolayı yardımcı antrenör Efe İnanç 4 maçtır takımın başında sahaya çıktı. Haftaya Milli maçtan dolayı müsabakalar oynanmayacak doktorunun izin vermesi durumunda Zafer Tüzün takımın başında yer alacak gelmeyecekse yönetim gereğini yapsın.

Milli maçtan sonra 16.09.2023 tarihinde Ankara’da Keçiörengücü ile oynayacağız. Milli maç arasını iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bundan sonra zor maçlar başlıyor yabancı oyunculara daha iyi hazırlanması gerekiyor.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ERZURUMSPOR ÇOK KAPANDI YENEMEDİK
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.