Reklam Alanı

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR ENERJİSİNİ KAYBETTİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 10.hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligin alt sıralarında transfer yasağı olan Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca karşılıklı gol fırsatları değerlendiremeyen iki takımdan galibiyet alamadı maç başladığı gibi 0-0 berabere bitti ve Şanlıurfaspor çok büyük fırsat tepti.

Şanlıurfaspor lige çok iyi başladı. İlk iki hafta galibiyetle aldı dedik bu takım böyle oynamaya devam ederse şampiyon bile olur. Ondan sonra beraberlik ve mağlubiyetler arka arkaya geldi. Bir türlü takım olamadık yazık bu şehir ve taraftar bunu hak etmiyor.

Teknik direktör İrfan Buz’a tepkiler çok büyük ilk 11 açıklandığında kaleci Aydın Bağ’ı yedeğe çekmişti bu çok güzeldi. Çünkü Aydın Bağ haftalardır formsuz, ama Seyit Gazanfer’i ilk 11 oynatması ve çok kötü performans göstermesi sonucu taraftar tepki gösterdi 2.yarı Semih Karadeniz’i oyuna aldı oyunun seyiri değişti ama galibiyet için yetmedi.

Takımda Forvet yok

Şanlıurfaspor Ardaiz saklandığından sonra 2.forvet Muhammet Aslantaş bir türlü istediğimiz oyunu sahaya yansıtmadı. Giresunspor maçında net gol pozisyonu harcadı ve bize galibiyet etti. Geçen haftada yazmıştım yönetim ve teknik heyetin bazı oyuncuları kadro dışı bırakması gerekiyor.

Bu yabancıları Şanlıurfapor’a kim getirdiyse çok çok büyük kötülük yapmış devre arası hepsini gönderin, hiç biri bu takıma yakışmıyor. Sadece kötünün içinde iyi görünen Ndiaye bişeyler yapmaya çalışıyor onun dışında hepsi boş yazık verilen paralara Şanlıurfaspor vakıftır bunu unutmayın.

Maç sonrası teknik direktör İrfan Buz takımın kalitesini yükseltmek gerekiyor, başkan Haçim İzol’da sosyal medyada taraftarlara çok iyi transferler yaptığını 3 maç sahamızda oynayacağız bu çocuklara destek verin devre arası transfer döneminde kaliteli oyuncuları alacağız inşallah dediği gibi olur bu takım ligde kalır sezonun muhasebesini sonra yaparız.

Giresunspor’u tebrik ediyorum. Yeni teknik direktör Mehmet Birinci ile ilk maça çıktılar transfer yasakları var 7 tane Giresun doğumlu alt yapıdan oyuncu ile sahada canla başla mücadele ettiler. Bizimde alt yapıya önem vermemiz gerekiyor her sene 1-2 oyuncu A takıma çıksa bizim için kardır. Biz bu maçta u 19 takımından golcü getirseydik biz bu maçı alırdık.

Haftaya Cuma günü saat 20:00’de ligin güçlü takımlarından Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu takıma devre arasına kadar destek vermemiz gerekiyor inşallah puan veya puanlarla Urfa’ya döneriz.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR ENERJİSİNİ KAYBETTİ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.