Reklam Alanı

BU LİGDE BİR PUANIN BİLE ÖNEMİ VAR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 11.hafta deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Şanlıurfaspor zorlu deplasmanda 1-0 geriye düşmesine rağmen son dakikalarda bulduğu gol ile rakibi karşısında 1-1 beraberliği yakaladı ve altın değerinde 1 puan aldı.

Şanlıurfaspor geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde rakibi olan Giresunspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Bu ligde her puanın çok önemi var ama biz Tuzla’yı, Bolu’yu, Erzurumspor’u yenemedik. Ligde kalmak istiyorsan rakiplerini yenmen gerekiyor.

Teknik direktör İrfan Buz bu maçta takdiksel değişiklik yapmıştı. Bu maçta tuttu haftalardır puan alamıyorduk Sakaryaspor karışında istediğimiz puanı aldık. Son saniyelerde verilmeyen bir penaltı pozisyonu vardı o penaltı verilmiş olsaydı galip bile gelebirdik.

Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Sürprizlere açık bir lig Giresunspor kendi sahasında rakibi olan Erzurumspor’u 1-0 mağlup etti. Geçen hafta bizden 1 puan almıştı ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet almış oldu.

Başkan Haçim İzol maçlar devam ederken bir yandan transfer çalışmaları yapıyor. Devre arası yaklaşırken İrfan Buz’un raporu doğrultusunda gidecek oyuncularda bilirlenmeye başladı çoğu oyuncu ile yollar ayrılacak onun yerine bu ligde ve üst ligde oynayan oyuncular transfer edilecek.

Bu hafta çok önemli bir maçımız var direk rakibimiz olan Ümraniyespor ile Cumartesi günü saat 16:00’da 11 Nisan stadyumunda karşı karşıya geleceğiz şimdiye kadar hiç bir rakiplerimizi yenemedik bunu yenmemiz gerekiyor.

Taraftar desteğine ihtiyaç var

Bu zorlu maçta taraftara çok ihtiyaç var. Kırğınlığı bir kenara bırakıp bu hafta Cumartesi günü saat 16:00’da 11 Nisan stadyumunda buluşalım. Başka Şanlıurfaspor yok, çoğu taraftarımız esnaf biliyoruz bu hafta 2 saatlerini bize ayarlasınlar.

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

BU LİGDE BİR PUANIN BİLE ÖNEMİ VAR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.