Reklam Alanı

SIKI TUTUNUN DÜŞÜYORUZ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 21.hafta deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta rakibine 2-0 mağlup oldu ve ilk defa 16. sıraya düşme hattına geriledi. Daha çok maç var ama bir an önce önlem alınsın yoksa sonu hüsran olur.

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye bir ata sözü vardı. Şanlıurfaspor haftalardır kötü oynuyor. Adanaspor maçını çıkar onlar çok kötüydü biz çok iyiyiz gibi göründük ama bizi yanıltı. Takımın ne oynadığı belli değil 3 top bile yapamıyor. Gerçek Şanlıurfaspor taraftarına yazık oluyor her maç sonrası perişan oluyor.

Şanlıurfaspor’da geçen hafta Boluspor mağlubiyetinden sonra İrfan Buz günah keçisi olarak Olivier Thill ve Cumali Bişi’yi seçmişti sahada mücadele eden basmadık yer bırakmayan Cumali Bişi’yi geri istiyoruz.

Taraftar İrfan Buz’u istemiyor

Geçen hafta Boluspor’a kendi sabamızda 1-0 mağlup olmuştuk Başkan Haçim İzol hocayı göndermek istedi ama 2 yıllık tazminat isteyince takımın başında kalmıştı Erzurumspor’u yenemeyince bakalım hoca gidecek mi? Kalacak mı? Gitse de kalsa da olan Şanlıurfaspor’a oluyor. Bence futbolcularda bu hocayı istemiyor.

Kemal Tosun’a bırakın takımı

Başkan Haçim İzol ve yönetime önerim hoca aramanıza gerek yok Kemal Tosun’u takımın başına getirin rahatlıkla bu takım ligde kalır. Hocalara boşuna para vermeyin yazık giden paralara kimse Şanlıurfaspor’dan büyük değildir.

Şanlıurfaspor rakiplerini yenemedi. İlk yarı İrfan Buz taraftara elimizdeki futbolcular bunlar deyip futbolcuları taraftarın önüne atmıştı. Devre arası istediğin futbolcular alındı ama değişen hiçbir şey olmadı. Altay’ı yenemedin, Boluspor’u yenemedin, direk rakibimiz olan Erzurumspor’u bile yenemedin kimi yeneceksin diye adama sorarlar. Haftaya direk başka takiplerimizden biri olan Keçiörengücü ile kendi sahamızda oynayacağız bu maçı yenmekten başka çaremiz kalmadı.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

SIKI TUTUNUN DÜŞÜYORUZ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.