Reklam Alanı

RUHSUZLAR TOPLULUĞU

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 15.hafta deplasmanda lider Eyüp spor ile karşı karşıya geldik. Eyüpspor maçı 4-0 kazandı Şanlıurfaspor maç boyunca sahada hiçbir şey yapamadı. Bu mağlubiyet ile düşme hattını 1 basamak üstündeyiz.

Kupa’dan eledik
Şanlıurfaspor perşembe günü ziraat Türkiye kupasında Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu ve kupadan elenmişti. Takım İstanbul’da kaldı Eyüp maçı hazırlıklarını orda yaptı sanki hazırlık değil tatil yapmışlar.

Eyüpspor şampiyonluğa oynayan bir takım bizden kat kat üstün bir kadroya sahipler biz haftalardır kötü oynuyoruz. Geçen hafta kendi sahamızda bile Bodrum Fk’ne 2-0 mağlup olduk bu maçta sahada kimin ne yaptığı belli değildi. Herkes biran önce maç bitsinde eve gidelim havasındaydı.

Hoca’da İrfan Buz’da suçlu
Hocam tamam bu transferi sen yapmadın ama Teknik direktör olarak bizim izlediğimiz gibi maçı izledin. Hocam sen bu Al Hasan Tore’ye 90 dakika nasıl dayandın biz televizyonda bile izlerken sinir olduk sen kenarda hiç umrunda değildi. Yazık oluyor bu şehrin taraftarına hiç hak etmiyoruz her hafta rezil oluyoruz. Bu lige kolay gelmedik kolayda düşmek istemiyoruz.

Başkan Hacim İzol Gerekeni yap
Şanlıurfaspor Başkanı Hacim İzol bu yabancı oyuncuları hepsini İstanbul’da bırak hiç birini istemiyoruz. Devre arasına 2 maç kaldı U-19 takımı ile maçlara çıkalım onlar bile bunladan daha karakterli oynar diye düşünüyorum. Taraftarın sanada güveni kalmadı devre arası iyi oyuncular alacağını söylüyorsun ya onlarda iyi çıkmazsa ne olacak devre arası transferi zordur.

Yüzümüzü güldüren takım Karaköprüspor
3.lig temsilcimiz Karbel Karaköprüspor bu hafta deplasmanda Osmaniyespor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda na mağlup devam ediyor. En yakın rakibine 9 puan fark atam kırmızı siyah’lı temsilcimiz taraftarın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Şanlıurfaspor haftaya Pazartesi günü saat 20:00’de kendi saha ve seyircisi önünde Çorum Fk ile oynayacak 2.ligde aynı grupta mücadele etmiştik onlar direk şampiyon olup 1.lige yüklediler bizde play-off’tan çıkmıştık bizden daha iyi takıma sahipler. İnşallah bu maçı alırız ama benim hiç umudum kalmadı.

Bundan sonraki maçlarda başarılar Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

RUHSUZLAR TOPLULUĞU
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.