Reklam Alanı

YAKTIN BİZİ ALDAİR BALDE

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 31.hafta Ceylanlar deplasmanda Bodrum Fk ile karşı karşıya geldi. Şanlıurfaspor 56.dakika A.Begic attığı gol ile 1-0 öne geçtik 74.dakika Celal Dumanlı’nın golü ile durum 1-1 oldu. Aldair Balde gereksiz 2 penaltı yaptı birini kaleci Alperen Uysal kurtardı 90+1’deki penaltıyı kurtaramayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldık ve rakiplerin puan kaybettiği haftada fırsat tepti.

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde mutlak 3 puan parolası ile çıktığı Bandırmaspor maçında 1-1 berabere kalmıştı her puanın çok önemli ama bu hafta puan veya puanlar için gittiğimiz Bodrum Fk mağlup olduk enazından 1 puan almış olsaydık çok iyi olacaktı ama olmadı sağlık olsun.

Taraftalar o kadar yol gitti

Şanlıurfaspor taraftarı Bodrum Fk maçı için takımı yanlız bırakmamak için o kadar yol gitti. Aldair Balde’nin gereksiz iki penaltı sonucu mağlup olarak o kadar yolu geri gelecek taraftarlar sosyal medya’da başkan Hacim İzol’a Balde’yi kadro dışı bırak Bodrum Fk geldi maçı onlara hediye etti.

Haftaya Pazar günü saat 16:00’da Şampiyonluğu garantileyen Eyüpspor ile oynayacağız. Mutlak galip gelmemiz gerekiyor son 3 haftaya girdik her maç artık final grupta bütün maçlar aynı gün aynı saatte oynanacak inşallah galip geliriz.

Sayın Valimiz Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar’ın maça gelip takımı maddi ve manevi desteklemeleri gerekiyor. Futbolcular mülki amirleri protokol tribününde görünce bir farklı oynuyorlar.

Taraftarında maça gelip Şanlıurfaspor’u 90 dakika desteklemeleri gerekiyor. Herşey birlik ve beraberlik içinde Pazar günü kimseye söz vermeyin 16:00’da Eyüp maçına herkesi bekliyoruz.

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

YAKTIN BİZİ ALDAİR BALDE
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.