Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR TARAFTARI BUZ KESTİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 20.hafta kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor’u konuk etti. Maç boyunca üstün oynayan Şanlıurfaspor Boluspor’un defansını geçemedi ve sahadan 1-0 mağlup ayrılınca taraftar buz kesti.

Şanlıurfaspor 2.yarıya Altay deplasmanda 1-0 mağlubiyet ile başlamıştı dedik bunu kaza olarak değerlendirdik. Geçen hafta kendi sahamızda Adanaspor’u 4-0 yenince dedik tamam bu takım artık seri galibiyetler alır dedim. Ama yine kursağımızda bıraktılar.

Şanlıurfaspor’un bu sezonki başarısı sadece ligde kalmaktır. Taraftar başka birşey istemiyor Başkan Haçim İzol ve yönetim ne gerekiyorsa transfer anlamında yaptı İrfan Buz’a iyi futbolcuları getirdi.

Boluspor istediğini aldı
Boluspor zorlu Şanlıurfa deplasmanda 3 puanı almasını bildi. Şanlıurfaspor Bolu defansını bir türlü geçemedi. Top bugün bizi sevmedi direkten dönem toplaramı yanalım, kaçırdığımız toplara yanalım olmayınca olmuyor. Boluspor’u kutluyorum play-off aşkına iyi bir galibiyet aldılar.

Taraftar İrfan Buz’un İstemiyor
Şanlıurfaspor taraftarı İrfan Buz’u istifaya çağırdı. Ligin ilk yarısında tesise giden taraftarlara elimizdeki oyuncular bunlar devre arası iyi kaliteli oyuncular alacağız deyip oyuncuları taraftarın önüne attı. Devre arası kaliteli oyuncular ve iyi takım sana emanet etti başkan Haçim İzol sen bu takımı bile oynatamıyorsan git artık sana güven kalmadı.

Karaköprü ilk mağlubiyetini aldı
3.lig temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanda Bornova 1877 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2’lik skoru yakaladı ama son dakika yediği gol ile rakibine 3-2 mağlup oldu bu sezon ilk yenilgisini aldı ve namağlup ünvanı gitti olsun
Şampiyonluk yolunda en yakın rakibine 10 puan takmış durumda inşallah şampiyon olacaklar.

Şanlıurfaspor haftada deplasmanda ligde transfer yasağı olan Erzurumspor ile oynayacağız bu maçı unutup inşallah yeni teknik direktör ile bu maça çıkarız İrfan Buz girmediği sürece bu takım ligde zor kalır.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR TARAFTARI BUZ KESTİ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.