Reklam Alanı

MANİSA’DAN PUANLA DÖNDÜK

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 17.hafta deplasmanda Manisa Fk ile karşı karşıya geldik. Maçın 5.dakikası Mehmet Yiğit’in rakibinin ayağına basması sonucu Manisa Fk penaltı kazandı. M.Gakpa’nın golü ile 1-0 yenik duruma düştük 15.dakika Barış Ekincier korner kullandı yaptığı ortada düzgün kafa vuran Oliver Thill 1-1’lik skoru yakaladı. Maçta başka gol olmayınca maç 1-1 berabere bitti ve Şanlıurfaspor ilk yarıyı 16 puanla 15. Sırada tamamladı.

Şanlıurfaspor’lu futbolcular devre arası transfer dönemi geldiği için iki haftadır futbolcular canla başla oynamaya başladı. Bu iki haftalık performansı sezon boyunca göstermiş olsaydık şimdi play-off’un içinde olurduk ama olmadı sağlık olsun.

İlk yarı bitti teknik direktör İrfan Buz’un raporu doğrultusunda gönderilecek oyuncular belirlenecek Başkan Hacim İzol ve İrfan Buz’un bu iki haftalık performansa aldanmasın bir çok oyuncunun bu takımdan gönderilmesi lazım bu formanın hakkını vermiyorlar.

Trendyol 1.ligde ilk 3 maç ve son 2.maç hariç çok kötü futbol oymadık. Tahtası kapalı Erzurumspor, Giresunspor ve Altay Fk ile bizden daha iyi oynadı ve mücadele etti. Sezon buyunca oturup rahat bir maç izleyemedik inşallah 2.yarı bambaşka bir Şanlıurfaspor izleriz diye düşünüyorum.

Defans evlere şenlik

Şanlıurfaspor’un defans hattı çok kötü Mehmet Yiğit 2 haftadır olmadık yerde penaltı yaptı. Defans dahil her bölgeye oyuncu lazım

başkan Hacim İzol ne gerekiyorsa yapacağının sözünü vermişti. Burda isim yazmıyorum ama transferde bir çok oyuncu ile anlaşma sağladığını ve transfer görüşmelerinin devam ettiğini biliyorum. İlerleyen günlerde resmi imzalar atılacak bu formanın hakkını veren pozitif futbol oynayan kaliteli oyuncular ile bu takım 2.yarı adından çok bahsettirecektir.

Antalya Kampı başlayacak

Şanlıurfaspor futbolculara bir kaç gün izin verdi. Gidecek ve yeni gelecek oyuncular ile Antalya’da kamp yapacak olan ceylanlar bu 20 günlük arayı çok iyi değelendirmesi gerekiyor. İlk 3 maç çok önemli ilk maçı deplasmanda Altay Fk ile oynayacağız sonra Adanaspor ve Boluspor ile kendi sabamızda oynayacağız inşallah bu 3 maçı alır 2.yarıya çok iyi bir başlangıç yaparız.

MANİSA’DAN PUANLA DÖNDÜK
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.