Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR EVİNDE GALİP GELEMİYOR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 24.hafta kendi saha ve seyircisi önünde düşme hattındaki direk rakiplerinden biri  olan son yarım saati 10 kişi oynayan Tuzlaspor ile 0-0 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti.

Şanlıurfaspor geçen hafta deplasmanda şampiyonluğa oynayan Kocaelispor’u 1-0 mağlup etmişti. Herşey çok güzel olacak derken hesapta olmayan bir beraberlik aldık ve umutlarımızı ilerleyen haftalara bıraktık ligde kalmak için her maç bizim için final maçına döndü.

Taraftar yine hayel kırıklığına uğradı
Şanlıurfaspor geçen haftaki galibiyetten sonra taraftar bugün takımına destek vermek için tribünleri doldurdu. Şanlıurfaspor hiç bir final maçını kazanamadı taraftar tribünleri doldurduğu her maçta hüsran ile eve döndü.

Şanlıurfaspor bu sezon Adanaspor kendi sahasında 4-0 mağlup etmişti bunun dışında evinde ve deplasmanda hiçbir rakibini yenemedi. Altay, Boluspor, Erzurumspor, Keçiörengücü ve son olarak Tuzlaspor’u yenemedik şuan 3 takım 23 puanda Şanlıurfaspor avarej ile 14.sıraya yükseldi ama halen düşme korkusu yaşıyor.

Şanlıurfaspor’da zorlu bir fikstür başlıyor haftaya deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacak sonra Şampiyonluk mücadele veren Göztepe ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu zorlu maçlardan sonra Giresunspor deplasmanına gideceğiz bu 3 maç bizim için çok önemli bu sezon ligde kalma çok önemli inşallah ligde kalırız.

Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan Landel ve İhsak Çakmak’ı neden hep 11’de oynatır anlamış değilim Cumali Bişi bile İhsak Çakmak’tan daha iyi mücadele ediyor. Cihat Arslan’da maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Yapacak bişey yok takımımıza destek vermemiz gerekiyor.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR EVİNDE GALİP GELEMİYOR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.