Reklam Alanı

GALİBİYETİ KAÇIRAN ŞANLIURFASPOR OLDU

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 3.haftada deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelen Ceylanlar 7.dakikada 1-0 geriye düştüğü maçta Ardaiz’in 49.dakikada attığı gol ile 1-1 skor yakaladı. Ardaiz 61.dakikada penaltı kaçırması sonucu galibiyetten olduk ama yinede deplasmanda alınan 1 puan iyidir.

 

Şanlıurfaspor ilk yarı çok kötü oynadı. Ne oynadığımız belli değildi 2.yarı ceylanlar oyuna daha iyi başladı. Nitekim gol’de 49.dakikada geldi. Defans, orta saha ve kanatlarda çok sıkıntı yaşadık Efe inanç hoca yanlış kadro çıkarmıştı. Barış Ekincier oyuna girdikten sonra oyunun seyiri değiştirdi. Bu oyuncu neden ilk 11’de oynamıyor bunu hocaya sormak gerekiyor.

 

Stoper transfer edildi

 

Şanlıurfaspor Kocaelispor’dan stoper Türk asıllı Dioğo Alaxis Rogrigues Caelho ÖzÇakmak ile sözleşme imzaladı. Bu takıma iyi bir 10 numara lazım orta sahada sıkıntı yaşıyoruz, kanatlarda sıkıntı yaşıyoruz.

 

Pasolig stadyumda faliyette girdi

 

Şanlıurfaspor taraftarlarına duyurulur. Pasolig stadyumda devreye girdi. Erzurumspor maçı öncesi yoğunluk olmadan stadyumda gidip pasolig kartlarını çıkarsınlar. Bu defa kapılar açılmayacak pasolig olmayan giremeyecek kimse bahane üretmesin.

 

Şanlıurfaspor haftaya pazar günü saat 21:45’de kendi saha ve seyircisi önünde Erzurumspor ile oynayacak bu maça kadar eksikliklerini giderip iyi hazırlanması gerekiyor. Erzurumspor transfer yasağı olan bir takım 3 maçta 2 puanı var yinede rakibi küçümsememek gerekiyor.

 

Yeni Valimiz sayın Hasan Şıldak’ı ve Büyükşehir Belediye başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ü maça bekliyoruz. Maddi ve manevi desteğe çok ihtiyacımız var üç maçta alınan 7 puan kötü değil zor ve kaliteli bir ligde mücadele ediyoruz.

 

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

GALİBİYETİ KAÇIRAN ŞANLIURFASPOR OLDU
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.