Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR’DA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 22.hafta kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta direk rakiplerinden biri olan Keçiörengücü’ne 1-0 yenilerek ligde düşme hattı olan 16.sıraya geriledi ve taraftarını üzdü. Haftalardır galip gelemeyen Şanlıurfaspor taraftarlarını endişelendiriyor.

Lig uzun maraton ligin bitmesine 12 hafta var ama taraftar endişeye kapılmaya başladı. Uzun bir aradan sonra zorla çıktığımız trendyol 1.ligden kolay düşmek istemiyoruz. Futbolcuların biraz daha özverili çalışıp acil puanlar alması gerekiyor.

Cihat Arslan’da çare olamadı

Teknik direktör İrfan Buz’un Erzurumspor yenilgisinden sonra istifa etmesi sonucu Başkan Haçim İzol yeni teknik direktör olarak tecrübeli Cihat Arslan’ı takımın başına getirdi. Hafta içi gelen hoca ilk maçına çıktı kaleci ve defans hattını değiştiren Cihat Arslan’da mağlubiyete engel olamadı. Ama maç sonrası takımın oyunundan memnun olduğunu ileriki haftalar için bize umut verdi. İnşallah herşey istediği gibi gider.

Şanlıurfaspor için 6 puanlık maçtı Keçiörengücü’de bizim gibi teknik direktörünü değiştirmiş takımın başına daha önce Çorum Fk çalıştıran Tahsin Tam’ı takımın başına getirmişti. Maç sonrası yaptığı açıklamada önce Şanlıurfaspor’u durdurup sonra kontra ataklar gol bulmak istiyordu. İstediği golü buldu sahadan 1-0 galip ayrıldı ve puanını 26 yaparak biraz rahatlamış oldu.

Şanlıurfaspor son günler yaptığı transferler tribünde maçı takip etti. İnşallah onların gelmesi ile birlikte takım daha güçlü duruma gelecektir. Ben Şanlıurfaspor’u ligden kalacağına canı gönülden inanıyorum.

Haftaya şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Bu hafta onlarda Boluspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk yolunda yara aldılar bizim maç onlar için ve bizim için zor maç olacak inşallah puan veya puanlar alırız bu ligde her puanın çok önemi var.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR’DA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.