Reklam Alanı

BERABERLİK’TE KÖTÜ SONUÇ DEĞİL

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı


Trendyol 1.lig 30.hafta kendi saha ve seyircisi önünde Play-off mücadelesi veren Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Ceylanlar ilk yarı 1-0 geriye düştüğü maçta 2. yarı Marco Paixao penaltıdan attığı gol ile 1-1 beraberliği yakaladı maçta başka gol olmayınca maç 1-1 bitti. Şanlıurfaspor puanı’nı 34 yaparak 12.sıradaki yerini korudu.

Şanlıurfaspor ilk yarı çok iyi oynamadı ama 2. yarı çok güzel oynadı. Galip bile gelebilirdik maç iki taraf için gitti geldi. Kim bir gol atsaydı galip gelirdi yenilen takıma yazık olurdu. Maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum.

Şanlıurfaspor son dört maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçlardan 3 galibiyet alırken 1 beraberlik alarak 10 puan toplamış oldu. Her geçen hafta zorlu maçlar oynanıyor bu ligde her puanın çok önemi var onun için yenemeyeceğin maçı yenilmeyeceksin.

Bandırmaspor Şanlıurfaspor’a karşı iyi mücadele etti attıkları gol çok güzeldi. Alperen Uysal’ın uzanamadığı 90 tabir ettiğimiz yere gitti. Teknik direktör Yusuf Şimşek cezası nedeniyle maçı locadan takip etti. Play-off içinde kalmaları için alınan 1 puan onlar içinde önemlidi.

Taraftar muhteşemdi
Bandırmaspor maçının bayram sonrası gelmesi ve son haftalarda alınan galibiyetlerden sonra taraftar bu maça ilgi gösterdi. Keşke yenmiş olsaydık daha iyi olurdu ama sağlık olsun. Sayın Valimiz Hasan Şıldak, Efsane başkan Kemal Saraçoğlu ve iş adamı Feridun Geçgel’de protokol tribünde Şanlıurfaspor’u yanlız bırakmadı.

Şanlıurfaspor haftaya Pazar günü saat 13:30’da deplasmanda Bodrum Fk ile karşı karşıya gelecek bu maçtanda puan veya puanlar alarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

BERABERLİK’TE KÖTÜ SONUÇ DEĞİL
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.