Reklam Alanı

YİNE URFA ESKİ HAMAM ESKİ TAS

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 18.hafta deplasmanda transfer yasağı olan İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya geldi. Ligin 2.yarısına büyük umutlar ile başladık ama yine umduğumuzu bulamadık sahadan 1-0 mağlubiyet ile ayrıldık.

Şanlıurfaspor bizi hayel kırıklığına uğrattı. Ligin en kötü oynayan takımı durumundayız bu takım 12-13 gün Antalya’da kamp yaptı sanki tatil yapmış havası vardı. Yazık bu şehire bu lige kolay gelmedik kolayda düşmek istemiyoruz.

Altay’ı kutluyorum

Bu takım transfer yasağı var devre arası kampa gitmemiş, Şanlıurfaspor maçına bile yönetimi boykut etmek için antrenmana çıkmadılar. Futbolcular sezon başından beri para almadılar ama çıkıp canla başla mücadele ettiler. Teknik direktör Yusuf şimşek geldikten sonra çıkışlarını sürdürdüler tebrik ediyorum.

Transferi yine geç yaptık

Başkan Hacim İzol devre arasına 5 maç kala kimse endişe etmesin 9 transfer yaptım devre arası o transferler geldikten sonra iyi bir takım sahada olacak oturup rahat maç izleyeceksiniz bu takım küme düşmeyecek demişti. Transferde yine geç kaldık şimdiye kadar 5 futbolcu geldi 3’ü ilk 11’de oynadı onlarda bir çare olamadı.

İrfan Buz Gönderilmeli

Şanlıurfaspor yönetimi yarın hemen hoca ile görüşüp yolların ayrılması lazım. Bizim bu sezon hocadan yana şansımız olmadı sezon başı kampta Zafer Turan kalp krizi geçirdi yollar ayrılmadı. Biz sıkıntı çektik devre arası İrfan Buz aşın tendonunu kopardı ameliyat oldu aynı duruma düşmemek için bununla yolların ayrılması lazım.

Transfer şart bu takıma

Şanlıurfaspor yönetimi bu takıma transfer yapması lazım kaleci, kanatlara ve orta sahaya oyuncu lazım bu takım anca toparlanır yoksa işimiz çok zor çok kötü top oynuyoruz. Transfer yasağı olan takımlar bile bizden daha iyi top oynuyor.

Haftaya kendi saha ve seyircisi önünde Adanaspor ile oynayacağız. Bu maçı unutup Adanaspor maçına iyi hazırlanmamız gerekiyor lig uzun maraton bu sene ligde kalacağımıza ben canı gönülden inanıyorum.

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

YİNE URFA ESKİ HAMAM ESKİ TAS
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.