Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR BUZ KESTİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 12.hafta ceylanlar kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta direk rakibi olan Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olarak haftalardır galibiyet yüzü görmedi.

Şanlıurfaspor geçen hafta Sakaryaspor deplasmanında son dakika golü ve verilmeyen penaltı sonucu galibiyeti kaçırmış 1 puan almıştı. Herşey bizim lehimize giderken Ümraniyespor karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet alarak taraftarı üzdü.

 

İrfan Buz çare olamadı

Teknik direktör İrfan Buz korkak futbol oynamaya devam ediyor. Maç sonu günü kurtarmak için açıklamalar yapıyor çok iyi başladığını söylüyor rakibe olmadık pozisyon vererek mağlup duruma düştüklerini ve bir türlü gol bulamadığını söyledi. Ümraniyespor 1-0 önde üstümüze gelmiyor hoca defanstan bir oyuncu çıkarıp risk alıp çift forvete dönmüyor. Bu maçta çift forvete dönmeyeceksen ne zaman döneceksin.

 

Rakibimizi yenemedik

Şanlıurfaspor şimdiye kadar iç saha ve dış sahada rakibini yenemedi. Giresunspor, Tuzlaspor, Boluspor, Erzurumspor ve son olarak Ümraniyespor’u yenemedi.

Başkan Haçim İzol devre arası bir çok oyuncu ile anlaşma yaptığını devre arasını beklediğini bu çocuklara son 7 hafta destek verin demişti taraftar destek veriyor ama oyuncular hiç bir varlık gösteremiyor yazık oluyor bu şehir ve taraftara bu lige kolay gelmedik, kolay düşmeyelim.

 

Taraftar ne yapsın

Taraftar şimdiye kadar takımı hiç yannız bırakmadılar. İç saha ve dış sahada takımı hep destekledi. Ümraniyespor maçının son dakikalarında haklı olarak futbolculara tepki gösterdikten sonra yönetimi istifaya çağırdılar.

Şanlıurfaspor milli maç arasından sonra 26.11.2023 tarihinde zorlu bir maça çıkacak şampiyonluğu hedefleyen Bandırmaspor ile deplasmanda oynayacağız çok formda bir takım Yabancıları çok iyi bizde tam tersi yabancılarımız çok kötü ligde kalma adına inşallah puan alırız.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR BUZ KESTİ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.