Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR KENDİNE GELDİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı


Trendyol 1.lig 23. Hafta deplasmanda Şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Düşme hattında olan Ceylanlar 72.dakikada golcü oyuncusu Marco Paixao’nun golü ile rakibini 1-0 mağlup etti ve altın değerinde 3 puan aldı.

Şanlıurfaspor bazı maçlarda iyi oynamasına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılıyordu. İlk defa deplasmanda Kocaelispor’a karşı bir takım gibi oynadı ilerinde basan, mücadele eden, top çeviren, pozisyon yaratan bir takım vardı. İzleyen herkes bu takım ligden düşmez dedi.

Teknik direktör Cihat Arslan Kocaelispor’u çok iyi analiz etmiş. Geçen hafta geldi takımı daha fazla tanımıyordu Keçiörengücü’ne mağlup olduk keşke mağlup olmasaydı hoca takımı tanıdıkça ağırlığını koyacağını biliyordum. Çok tercübeli bir hoca ilerleyen haftalar inşallah daha iyi olur.

Kocaelispor açısındada çok önemli bir maçtı bir gün önce şampiyonluk yolundaki rakibi Göztepe kendi sahasında Manisa Fk ile 0-0 berabere kalmıştı. Kocaelispor bizi yenmiş ılsaydı rakibini yakalayacaktı onlarda bizim gibi stresliydi bu stresi en iyi şekilde biz atlattık.

Haftaya Pazartesi günü saat 20:00’de direk rakibimiz olan Tuzlaspor’u kendi sahamızda ağırlayacağız. Kocaelispor maçını hemen unutup direk bu maça odaklanmamız gerekiyor bizim için 6 puanlık bir maç olacak bu ligde herkes herkesi yenebiliyor bunu Kocaelispor maçında gördük.

Taraftar desteği çok önemli
Şanlıurfaspor’un pasolig olmayan taraftarı bu hafta içi hemen pasolig kartlarını çıkarsınlar. Bu ligde pasolig kartı olmayan maça giremiyor bu maç çok önemli takımınızı yanlız bırakmayın birlik ve beraberlik içinde bu takım ligde kalacaktır.

Sayın Valimiz Hasan Şıldık ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanlarını hafta içi tesislere Pazartesi günüde stadyuma bekliyoruz maddi ve manevi bu takımın desteğine ihtiyacımız var.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR KENDİNE GELDİ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.