Reklam Alanı

10 HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 13. Hafta deplasmanda TekSüt Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Şanlıurfaspor 8.dakika Mboula’nın attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti ve haftalar sonra önemli bir galibiyet alarak altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Teksüt Bandırmaspor zor bir deplasmandı nitekim öyle oldu. Rakibimiz bir çok gol pozisyonuna girdi direkten döndü, Mehmet Yiğit çizgiden çıkardığı pozisyon oldu maçta herşey vardı Teksüt Bandırmaspor adına gol yoktu buda bizim adımıza sevindiriciydi. Cumartesi günü futbol şansı yanımızdaydı top bizi sevdi.

Şanlıurfaspor teknik direktörü İrfan Buz ilk daha böyle güzel bir kadro çıkarmıştı. Belki takım güzel oynamadı, sahasına çekildi rakibe çok pozisyon verdi ama sahada mücadele etmesini ve kazanmasını bildi. Bu bizim için çok önemliydi ligde kalma adına 5-6 puan daha almamız gerekiyor.

Milli maç arasında Sayın Valimiz Hasan Şıldak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları tesiste takımı ziyaret edip maddi ve manevi takımın arkalarında olduklarını belirtmeleri takıma ayrı bir motivasyon kattı. Hep birlikte güzel günler göreceğiz siz böyle oynamaya devam edin tüm şehir arkanızda olur.

 Karbel Karaköprüspor Şampiyonluk yolunda

3.lig 3.grupta mücadele eden diğer profesyonel takımız Karbel Karaköprüspor’da bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bayburt Öis’u 70’ dk Umut Dilek’in penaltıdan attığı gol ile rakibini 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda en yakın rakibi Kuşadasıspor’a 8 puan fark atarak liderliğini sürdürdü.

Şanlıurfaspor haftaya Cumartesi günü saat 19:00’da kendi saha ve seyircisi önünde Bodrum Fk’nü ağırlayacak bu zorlu maçta taraftarın maça gelip 90 dakika takımını desteklemesi gerekiryor. Ligin ilk yarısının bitmesine 4 hafta kaldı. Bu dört maçta ne kadar çok puan alırsak bizim için o kadar iyi bu ligde her takım her takımı yenebilir.

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

10 HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.