Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR LİGE GALİBİYET İLE BAŞLADI

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.ligin yeni ekibi Astor Enerji Şanlıurfaspor ligin ilk maçında kendi saha ve seyirci önünde sıcak havaya rağmen İzmir temsilcisi Altay’ı Muhammet Arslantaş (p) ve Abdullah Aydın’ın golleri ile rakibini 2-1 mağlup etti ve lige iyi bir başlangıç yaptı.

 

Her zaman ligin ilk maçları zordur nitekim öyle oldu. Astor Enerji Şanlıurfa yeni kurulan bir takım oyuncuların uyum sorunu, havanın sıcak olması ve hazır olmayan oyuncuları işin içine katarsak galip gelmemiz çok iyi oldu.

 

Rakip Altay transfer yasağı olan bir kulüp ama tercübeli oturmuş bir kadrosu var. İbrahim Öztürk, Ceyhun Gülselam, Özgür Özkaya, Deniz Kadah ve gol kralı Marco Paıxao gibi önemli isimler ile sahaya çıktı golü erken yemeleri ve sıcak hava onlarıda oyundan düşürdü.

 

Pasolig Sıkıntısı Vardı.

 

Şanlıurfaspor taraftarı pasolig almakta zorladı. Alan içeri girmekte zorladı turnikeler çalışmadı. Taraftarın çoğu dışarıda kaldı. Pasolig firması Urfa’ya geç geldi Şanlıurfaspor 2 ay önce bu lige çıktı niye erken gelip kurmadınız sistemi son güne bıraktınız. Tff’nin lige yeni çıkan takımlara 1-2 hafta kağıt bilet uygulaması yapması gerekiyordu ama olmadı. Herkes bugünden itibaren hemen pasolig başvurusunu yapsın.

 

Sayın valimiz Salih Ayhan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül takımı yannız bırakmadı. Taraftarın Vali Salih Ayhan’ı büyük sevgi gösterisinde bulundu oda tribünlere kadar gelerek taraftarlarla vedalaştı. Vali Salih Ayhan’ın gitmesi bizim açımızdan kötü oldu.

 

Şanlıurfaspor ligin 2.haftasında deplasmanda Cumartesi günü saat 21:45’te Adanaspor A.Ş ile karşı karşıya gelecek Adanaspor A.Ş ligin ilk maçında deplasmanda Boluspor’u 2-0 yenerek onlarda iyi bir başlangıç yaptı. İki sıcak ilin karşılaşmasında kim galip gelecek izleyelim görelim inşallah biz galip geliriz.

 

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR LİGE GALİBİYET İLE BAŞLADI
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.