Reklam Alanı

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SONUÇ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 5.hafta deplasmanda Ankara Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Maç boyunca kötü futbol sergileyen ceylanlar Mehmet Yiğit’in kırmızı kart gördüğü maçta sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon ilk yenilgisini almış oldu.

 

Astor Enerji Şanlıurfaspor’un bugünkü mağlubiyeti beni üzmedi ama oynadığı futbol beni çok üzdü. Milli maç arasında bu takım ne yaptı taktiksel antrenman yapmadımı ? rakibini hiç mi analiz etmedi mi ? Kimin ne oynadığı belli değil bu ligin en kötü oynayan takımıyız.

 

Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli olur diye bir ata sözümüz var. Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde transfer yasağı olan Erzurumspor Fk bile sahamızda yenemedik 0-0 berabere kaldık. Erzurumspor Fk bu hafta Altay’ı 4-0 mağlup etti bizden daha iyi top oynadı.

 

Yabancı futbolcuları kim aldı

 

Astor Enerji Şanlıurfaspor yönetimi bu sezon kötü transfer politikası sergiledi. Geçen seneki kadromuz çok iyiydi keşke bozmasaydık birlik beraberlik ve iyi futbol vardı. Bu sezon alınan yabancı oyuncuların hiç verim alamadık eski sportif direktör Giray Küçük sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hocanın bu futbolculara onay verdiğini dile getirdi. Yazık değil mi? bu futbolculara verilen paralara 1.tranfer dönemide bitti “atsan atılmaz satsan satılmaz “diye bir ata sözü vardı.

 

Yeni transferi katkı sağlar mı?

 

Astor Enerji Şanlıurfaspor transferin son günlerinde Yeni Malatyaspor’dan Jospin Nshimirimana, Galatasaray U 19’dan Özgür Baran Aksaka ve Bursaspor’dan tanıdığımız Enver Cenk Şahin’i kadromuza kattık inşallah bunlar bize katkı sağlar.

 

Posolig kartlarını alın artık

 

Astor Enerji Şanlıurfaspor haftaya Pazar günü saat 19:00’da kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü takımlarda Kocaelispor’u konuk edecek bu maç öncesi pasolig kartları olmayanlar stadyum içinde kimlik kartları ile birlikte gidip çıkarsınlar yoksa maça giremezler.

 

Astor Enerji Şanlıurfaspor taraftarı maç sonrası sosyal medyada teknik direktör Zafer Turan’a çok tepki gösterdiler. Hastalığından sonra ilk defa bir maça çıktı. Geçen hafta Erzurum Fk yenemeyen bir kadroyu sahaya sürdü. Ben yerinde olsan 3-4 tane oyuncuyu değiştirirdim. Birde hoca bu Seyit Gazanfer’den ne buluyorda her hafta 11’de oynatıyor. Semih Karadeniz gibi tecrübeli bir oyuncu yedek oturmaz.

 

Bundan sonraki maçlardaki Şanlıurfapor’a başarılar diliyorum.

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SONUÇ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.