Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR’DA BUZ’LAR ERİMEDİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 8.haftada Ceylanlar kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. 24.dakika basit bir gol ile 1-0 mağlup duruma düşen sarı yeşilli ekip 30.dakikada Mert Çapar’ın golü ile 1-1 skor’u yakaladı. Maç boyunca fırsatı değerlendiremedik ve 71.dakikada Oltan Karakullukçu’nun golüne engel olmadık ve 2-1 sahadan mağlup ayrıldık.

 

Şanlıurfaspor yeni teknik direktörü İrfan Buz ile çıktığı maçta geçen maçlara göre daha iyi mücadele etti ama yinede ilk maçta galibiyet yüzü göremedi. Ceylanlar 6 maçtır galip gelemiyor. İrfan Buz’da çare olamadı bu kadroya Fatih Terim’de gelse bişey yapamaz.

 

Yabancı oyuncular tam bir fiyasko

Şanlıurfaspor’a bu yabancı oyuncuları tavsiye edip aldırmışsa çok büyük bir kötülük yapmış rakip Gençlerbirliği’nin yabancılarına baktım, birde bizim yabancılara baktım aralarında dağlar kadar fark var. Yazık verilen paralara sezonun ilk haftaları aldığımız puanlar olmazsa ligin dibine demir atmıştık.

 

Taraftar maça ilgi göstermedi

Şanlıurfaspor taraftarı 2.ligde 25 bin kişiye oynuyordu. Şampiyon olup bir üst lige çıkmasına rağmen hem Cumartesi olması, hemde pasolig ve takımın kötü olmasından dolayı maalesef maça ilgi göstermiyorlar. Şanlıurfaspor taraftarı iyi günde ve kötü günde takımını desteklemesi gerekiyor.

 

Yeni teknik direktörümüz İrfan Buz devre arasına kadar bu futbolcular ile oynayacak devre arası bu yabancıların çoğunu gönderip yeni transfer yapsın bu takım bu lige kolay gelmedi. Kolayda düşmek istemiyoruz.

 

Başkan Haçim İzol neşter’i vurması lazım iyi oynamayan yerli ve yabancı oyuncuları ya kadro dışı bırakmasın ya da para cezası vereceksin. Nasıl galibiyet’te futbolcular pirim istiyorsa kötü sonuçta para cezası ödesinler.

 

 Bu hafta maç yok

Milli maç arasına giriyoruz bu hafta maçlar oynanmayacak futbolculara izin verildi. Milli maç arasında futbolcular inşallah kendilerine çeki düzen verir. Özellikle yabancı oyuncular maçları izleyip niye kötü oynadıklarının muhasebeni yapsın.

 

Şanlıurfaspor Milli maç arasından sonra İzmir’de Göztepe ile karşı karşıya gelecek ben olsaydım bu maç öncesi ceza olarak futbolculara izin vermez Göztepe maçı öncesi daha çok çalışmalarını sağlardım.

 

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum

ŞANLIURFASPOR’DA BUZ’LAR ERİMEDİ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.