Reklam Alanı

TRENDYOL 1.LİGDE KALALIM YETER

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 7.hafta deplasmanda ligin sonunda bulunan Tuzlaspor ile karşı karşıya geldik. İlk yarı Şanlıurfaspor Adem Eren Kabak’ın golü 1-0 üstün kapattı. Maçın 2.yarında 57.dakika gereksiz bir penaltı sonucu durum 1-1 oldu. Tuzlaspor golden sonra daha iyi oynamaya başladı net pozisyonlar kaçırdı. Biz kötü futbol’a rağmen 1 puan aldık bu ligde deplasmanda alınan 1 puan bile önemlidir.

 

Şanlıurfaspor her hafta ayrı 11’le sahaya çıkıyor. Bu haftada çıktığı 11 bişey yapamadı. Defans desen zayıf, Orta saha yok, Forvet desen hiç yok takım olarak pres yapmıyoruz top çeviremiyoruz ilerde çoğalamıyoruz. Anlayacağınız daha takım olamadık geçen sene takım arkadaşlık çok iyiydi şampiyonluk olduk.

 

Geçen hafta Kocaelispor maçında alınan 2-0’lık mağlubiyetten sonra bu maç bizim için önem kazanmıştı. Haftalardır kötü oynuyoruz yabancı oyuncular halen kötü oynamaya devam ediyor. Kamp ile birlikte 2 aydan fazla zaman geçti insan her hafta üstüne koyarak ilerlerken bizim yabancılar geriye doğru gidiyor.

 

Hoca gitti yardımcısı kaldı

 

Şanlıurfaspor yönetimi kötü gidişin ardından teknik direktör Zafer Turan ile yollarını ayırdı. Yardımcısı Efe inanç takımın başında kaldı zaten takımı hazırlayan hoca kendisi Efe İnanç’ta Zafer Turan ile birlikte gitmeliydi. Hatta kampta kalp ameliyatı olduktan sonra yollar ayrılmalıydı.

 

Bu yabancı oyuncuların alınmasına onay veren Zafer Turan gitti yabancılar bize kaldı bunun sorumlusu kim olacak. Yazık değil mi Thil, Donsah, Alhasan Tore, Mbuola verilen paralara yazık sadece Ndiaye bişeyler yapmaya çalışıyor onun dışındakiler boş transfer olarak akıllarda kalacak.

 

Başkan Haçım İzol’un biran önce bu ligi bilen tercübeli teknik direktör ile anlaşma sağlaması gerekiyor. Taraftarın senine kulak verin iyi bir teknik direktör getirin. Devri arasına kadar ne puan toplarsak bizim için kardır. Bu lige kolay gelmedik, kolay’da düşmek istemiyoruz.

 

Haftaya Cumartesi günü saat 16:00’da 11 Nisan Stadyumunda Gençlerbirliği ile oynayacağız çok zor bir maç olacak inşallah yeni bir teknik direktör ile bu maça çıkıp galibiyet ile çıkış yaparız.

 

Şankıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

TRENDYOL 1.LİGDE KALALIM YETER
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.