Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR SON DAKİKADA GÜLDÜ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.ligde yeni ekibi Astor Enerji Şanlıurfaspor ligin 2.haftada deplasmanda Adanaspor A.Ş ile karşı karşıya geldi. İlk yarı Barış Gök’ün kendi kalesine attığı gol ile 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen 2.yarı üstün futbolu ile Barış Ekincier ve son dakikada Oliver Thill altığı goller ile rakibini 2-1 mağlup ederek taraftarını mutlu etti.

 

Şanlıurfaspor geçen hafta ligin ilk maçında Altay’ı kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup ederek iyi bir başlanğıç yapmıştı. Bu haftaki galibiyet ile üst sıralara yükselen Şanlıurfaspor her kesim tarafından taktirle karşılandı. Şanlıurfaspor her hafta daha iyi duruma gelecektir.

 

Trendyol 1.lig çok kaliteli ve zor bir lig her takım her takımı yenebilir. Kimseyi küçümsemeyeceksin bu hafta maçların çoğu berabere bitti. Bu haftayı en karlı kapatan takım Şanlıurfaspor oldu.

 

İzol Transfer yapılacak dedi

Şanlıurfaspor’un başkanı Haçim İzol yaptığı açıklamada 1 kanat 1 stoper alacağını söyledi. Altay galibiyet primini futbolcuların hesabına hemen yatıran yönetim Adanaspor A.Ş galibiyet priminide pazartesi hesaplarına yatıracağını söyledi. Bu sene maddi açıdan bir problem yaşamazsak takım en kötü Play-off oynar.

 

Yeni Forvet iyi

Astor Enerji Şanlıurfaspor’un yeni forvet transferi çok beğendim. Ardaiz çok iyi bir futbolcu ilk maçında göz doldurdu. Bu sene yapılan transferler çok iyi Barış Ekincier, Donsah, Al Hassan Toure, Ndiaye ve Oliver Thill, Abdullah Aydın ardından çok söz ettirecek.

 

Şanlıurfaspor haftaya yine deplasmanda oynayacak bu kez rakip Boluspor olacak. Pazar günü saat 19:15’te başlayacak maçta puan veya pualar almak istiyor.

ŞANLIURFASPOR SON DAKİKADA GÜLDÜ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.