Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR KÖTÜ OYNAMAYA DEVAM EDİYOR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 9.hafta deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe A.ş ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca üstün performans sergileyen Göztepe A.ş ilk yarısı 1-0 önde kapattı ikinci yarı yabancıları ile 3-0’lık skoru yakaladı ve maçtan galip ayrıldı.

Şanlıurfaspor kötü oynamaya devam ediyor. 7 maçtır galibiyet yüzü göremedi. Altay ve Adanaspor’u ilk 2 hafta yendik 6 puan aldık şimdi toplam 9 puanımız var gidişat hiç iyi değil bunun için hemen önlem alınması gerekiyor.

Şanlıurfaspor milli arada Antalya’da kampa girdi Şanlıurfa’ya gelmeden İzmir’e geçtiler. Bu milli arada sanki kamp yapmamışlar tatil yapmışlar gibi oyuncular sahada oynadı. Yazık değilmi ? bu antrenman’nı Şanlıurfa’da yapabilirlerdi giden paralara yazık değil mi ?

 

Başkan Haçim İzol

Şanlıurfaspor’un kötü oynayan oyuncular için radikal kararlar alınması gerekiyor. Bu yabancı oyuncuları hemen kadro dışı bırak devre arası hepsini gönder yerli oyuncularda para cezası ver. Yabancı oyuncuları ucuz aldın ama hiç biri işe yaramıyor. Bu ligi bilen oyuncular olmazsa ligden düşeriz bu lige kolay çıkmadık, kolay düşmeyelim.

 

Kale evlere şenlik

Kaleci Aydın Bağ bizi şaşırtmaya devam ediyor. Geçen sene çok iyi kurtarışlar yaparak şampiyonlukta çok büyük bir rol oynanmıştı. Bu sezon çok kötü oynuyor. Tabiki bu lig çok kaliteli takımlardan ve kaliteli futbolculardan oluşuyor. Bence hocanın yedek kaleci Kazakistan milli takımının kalecisi Erzhan Tokotaev şans vermesi gerekiyor.

İrfan Buz hoca’nın yapacağı bişey yok bu yapılan transferleri o yapmadı. Kadro yapılanması çok kötü yabancı oyuncular kötü diye Ndiaye ve Olivier Thill dışında kimseyi oynatmıyor. Enver Cenk Şahin hazır değil diye son 10 dk oyuna alıyor. Baran Aksaka hazır olmasına rağmen onuda sonradan oyuna alıyor devre arasına kadar bu oyuncular ile oynayacağız .

Haftaya Cuma akşamı saat 20:00’de çok önemli bir maç var. Bizim gibi ligde kalma mücadelesi veren transfer yasağı olan Giresunspor ile oynayacağız bu takımlar bizim için denk yukarıdakilerini yenemiyorsan aşağıdakileri yenki ligde kalasın.

ŞANLIURFASPOR KÖTÜ OYNAMAYA DEVAM EDİYOR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.