Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR RAHAT BİR GALİBİYET ALDI

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 27.hafta Ceylanlar deplasmanda ligden son sırasında düşmesi kesinleşen Giresunspor ile oynadı. Zor geçmesi beklenen maçta Şanlıurfaspor rakibini 6-0 yenerek rahat bir galibiyet aldı.
Şanlıurfaspor 23 puanla 16.sırada düşme hattındaydı. Bu maçı bizim için çok önemliydi bu maçı yenip rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecektik nitekim herşey istediğimiz gibi oldu. Tuzlaspor deplasmanda Erzurumspor’a 1-0 mağlup olurken, Adanaspor’da deplasmanda Ümraniyespor’a 2-0 mağlup oldu. Bu aldığımız galibiyet sonrası Şanlıurfaspor 27 puanla iki takımı geçip 14.sıraya yükseldik.
Şanlıurfaspor’un rakibi güçsüzde ama oyuna iyi başladık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık pres yaptık, topları kanatlara yaydık, ortalar yaptık, şut çektik istediğimiz futbol bu zaten bundan sonraki maçlarda böyle oynarsak karşımızda kimse duramaz biz rahatlıkla ligde kalırız.
Bu hafta Milli maçtan dolayı ligler oynanmayacak bu galibiyetten sonra Yönetim, futbolcular ve taraftarlar rahat bir nefes aldı. Milli maçtan dolayı futbolculara izin verildi. Şanlıurfaspor’lu futbolcular izinin ardından Şanlıurfa’da toplanıp Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
Şanlıurfaspor 02.04.2024 Salı günü saat 14:00’te 11 Nisan stadyumunda Sakaryaspor’u konuk edecek zor maç olacak her maç bizim için final maçı onlar play-off için mücadele ediyor. Bizde üst sıralara yükselmek için oynayacağız. Giresunspor maçındaki gibi oynarsak yeneriz bu sezon Şanlıurfaspor ilk 2 maçı üst üste galibiyet almıştı sonra üst üste 2 maç alamadık inşallah Sakaryaspor maçı ile seri galibiyetlere başlarız.
Şanlıurfaspor’un maddi ve manevi desteğe çok ihtiyacı var. Şehir olarak birlik ve beraberlik işinde bu sezon ligde kalıp önümüzdeki sezonun planlamasını iyi yaparsak neden süper lig olmasın. Süper kupa maçı Şanlıurfa’da oynanacak herkes bu maça gitmek için nasıl bilet buluruz diyor. Şanlıurfaspor süper lig’e çıksa her hafta bir büyük takım Şanlıurfa’ya gelecek.
Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR RAHAT BİR GALİBİYET ALDI
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.