Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR TARAFTARI İKİ BAYRAM’I BİR ARADA YAŞADI

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 29.hafta Şanlıurfaspor deplasmanda direk rakiplerinden bir olan Ümraniyespor’u 45.dakikada İshak Çakmak’ın serbest vuruştan attığı müthiş gol ile 1-0 mağlup etti altın değerinde 3 puan aldı ve ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Bu galibiyet ile puanını 33 yaparak 12.sıraya yükseldi.

Şanlıurfaspor hafta içinde Sakaryaspor’u 2-0 mağlup etmişti. Ceylanlar Ümraniyespor galibiyetinden sonra bu sezon ilk defa 3 maç üst üste galip gelmesini bildi. Buda Şanlıurfaspor taraftarını bayram öncesi çifte mutluluk yaşattı.

Süper Kupa maçı heyecanı Şanlıurfa’da

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa’da Şanlıurfa’da karşı karşıya geldi. Taraftar çok heyecanlıydı ama Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un U-19 takımını kente getirmesi taraftarları çok üzdü. İlk defa iki güzide takımı Şanlıurfa’da izleyecekti ama olmadı sağlık olsun Galatasaray yönetimini kutluyorum Başkan Dursun Özbek ve yönetimi cuma günü akşamı kente geldi. Taraftar ve şehirle bütünleşti bu taraftarı mutlu etti.

Bu sezon ligde kalalım önümüzdeki sezon direk şampiyonluğa oynayan bir takım kuralım her hafta bir süper lig takımı Şanlıurfa’ya gelsin. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’u neden Şanlıurfa’da izlemeyelim bu birlik beraberlik içinde olur.

Şanlıurfaspor haftaya pazar günü saat 16:00’da kendi saha ve seyircisi önünde Bandırmaspor’u ağırlayacak bizim için her maç final avasında olacak bu maçı da yenip alt taraftan tamamen uzaklaşmak istiyoruz.

Taraftar ve mülki amirleri maça bekliyoruz

Şanlıurfaspor’un Bandırmaspor maçına başta sayın Valimiz Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar ile ilçe belediye başkanlarını maddi ve manevi desteklerini için maça bekliyoruz.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR TARAFTARI İKİ BAYRAM’I BİR ARADA YAŞADI
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.