Reklam Alanı

UMUTLAR SON HAFTAYA KALDI

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı


Trendyol 1.lig 33.hafta Ceylanlar deplasmanında Çorum Fk ile karşı karşıya geldi. Maçın 63.dakikası Marco Paıxao’nun attığı gol ile 1-0 öne geçtik ama 86.dakikada Loıck Landre’nin golüne engel olamayınca durum 1-1 oldu ve maçta başka gol olmayınca düşme hattına indi ve taraftarı düşme korkusu aldı.

Şanlıurfaspor aslında maça iyi başlamadı. 25.dakikada Landel yine gereksiz bir penaltı yaptı. Topun başına Hakan Barış geldi penaltıyı Alperen Uysal kurtardı. Maçın ilk yarısında Çorum Fk’nün oyun olarak üstünlüğü ile geçti 2.yarı Şanlıurfaspor 63.dakika Marco Paıxao ile golü buldu herşey bizim lehimize giderken 86. dakika yediğimiz gol herşeyi alt üst etti.

Rakiplerden Adanaspor deplasmanda Altay’ı 2-0 mağlup etti bu beklenen bir sonuçtu. Tuzlaspor Sakaryaspor deplasmanda sürpriz yaptı rakibini 2-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puan aldı. Şanlıurfaspor’u ateşin içine attı.

Taraftar Çorum’da sıkıntı yaşadı
Şanlıurfaspor taraftarı yaklaşık 200 kişi maça gitti maç öncesi Çorum Fk taraftarı maytap ve koltuk atmaları sonucu 1 taraftarımızın burnu kırıldı. Maç sonrası otobüslerin camı kırıldı yazık Çorum Fk ile aramızda herhangi bir sorun yok kendi takımlarına kızacaklarına sinirlerini bizden çıkardılar. Hiçbir yönetici sıkıntı yaşayan taraftarlar ile ilgilenmedi.

Umutlar son haftaya kaldı
Şanlıurfaspor kendi sahasında Manisa Fk ile oynayacak ligde kalmamız rakiplerin elinde Şanlıurfaspor maçını yenip rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek Tuzlaspor sahasında Gençlerbirliği ile oynayacak, Adanaspor’da Bandırmaspor ile oynayacak Bandırma ve Gençlerbirliği Play-off için oynayacak bizim için avantaj rakiplerden biri berabere kalsa dahi biz maçımızı yendik mi? Ligde kalacağız.

Şanlıurfapor haftaya pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde hayati önem taşıyan bir maça çıkacak bizi bu duruma yönetim ve futbolcular düşürdü. Sahamızda gereksiz puan kaybettik 1 maç almış olsak şimdi ligde kalmıştık ama sağlık olsun Başkan Haçim İzol bu hafta futbolcuların kalan alacaklarının hepsini ödeyip maça iyi hazırlamaları gerekiyor. Rakip Manisa Fk dün Boluspor’u 1-0 yendi ligde kalmayı garantiledi.

Taraftarın bu hafta desteğine ihtiyaç var
Şanlıurfaspor bu hafta sezonun en zor maçına çıkacak Manisa Fk maçı ligde kalmamız için son maç ben yönetimin yerinde olsam neye mal olursa olsun tüm kapıları sonuna kadar açıp 30 bin taraftarı stadyuma alması gerekiyor.

Şanlıurfaspor taraftarının gözü Manisa Fk maçında olacak, kulağı Adana ve Tuzla maçlarında olacak ordan gelecek müjdeli haberlerden sonra inşallah galip gelip ligde kalacağız.

Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

UMUTLAR SON HAFTAYA KALDI
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.