Reklam Alanı

SAYGI DUYMUYORUM!

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Mekke döneminde, Efendimize (s.a.v) nazil olan kafirun suresi, tüm iman edenler için bir yol haritası çizer! İman ve inkârın karşı karşıya geldiği Mekke dönemi; o günkü Müslümanlar için tam bir eziyet ve işkence dönemidir. Ama tüm sıkıntı ve zorluklara rağmen, Allah'u Teâla (c.c) Habib-i Edibi-ni; kafirlere karşı asla taviz vermemesi gerektiği konusunda uyarmaktadır... Evrensel olan bu ilahi hüküm, kıyamete kadar gelecek olan tüm Müslümanları bağlamaktadır... Evet, şimdi hep birlikte ilahi mesaja kulak verelim:

 

(1) De ki: "Ey inkârcılar!

(2) Ben sizin tapmakta olduğunuz şeylere tapmam.

(3) Siz de benim taptığıma tapıyor değilsiniz.

(4) Ben sizin taptıklarınıza tapacak değilim.

(5) Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz.

(6) Sizin dininiz size, benim dinim banadır."

Son ayete dikkat edilirse, "sizin dininiz" size çoğul, "benim dinim" bana tekil edasıyla gelmiştir. Buradan da anlıyoruz ki, insanlık tarihi boyunca, İlâhi şeriatlar "İSLÂM", olarak tekil, batıl ve beşeri dinler, ideolojiler muhtelif isimler adı altında çoğunlukta olmuşlardır. Modern dünyada, bunların bir kısmını sayacak olursak; Komünizm, Kapitalizm, Soaylizm, Kemalizm, Laisizm, Budizm, Konfüçyizm vb. batıl inanç ve yaşamlardır. Müsluman olarak bize/bana düşen, şu hakikati haykırmaktır:

 

Müslüman geçinip, Hristiyanlar gibi yaşayan herkesten beriyim, ve hiçbirine saygı duymuyorum. Kendini islama değil, islamı kendi heva ve heveslerine uydurmaya çalışanlardan beriyim. Onlara da saygı maygı duymam, duymuyorum. 

Çağa ayak uydurup, islami hükümleri önemsemeyenlerin hiç birine saygı duymuyorum...

 

Dinimle, kitabımla, değer yargılarıma savaş açanlara, onları çağ dışı ilan edenlere, dahası alay edenlerden beriyim, onların hiç birine saygı duymuyorum, ve onları saymıyorum! Fitne ve fesat tohumlarını ekip, insanların arasına nifak ve düşmanlık sokmayı meslek edinenleri, İslâma ve müslümanlara sözlü ve fiili saldırı konusunda durmadan çaba sarf edenlere de saygı duymuyorum. 

Allah'ın hükümlerine/şeriatına rağmen, laiklik Demokrasi ve benzeri Avrupa'nın kanun ve yasalarını benimseyenlere saygı maygı duymuyorum. 

 

Kalpleri Müslümanlara karşı nefretle dolu oldukları halde, ecnebilere merhametle yaklaşıp meddahlık yapanlara da saygı duymuyorum! Çağ değişti, ona ayak uydurmak zorundayız mantığıyla hareket edip; ılımlı İslâm anlayışını benimseyenlere, ve bunu topluma empoze etmeye çalışanlara saygı duymuyorum. Zaman değişti, Kur'an'ın yeniden yorumlanması lazım diyen safsatacı şarlatanlara hele hiç saygı duymuyorum. 

 

Aile müessesine darbe vurmak amacıyla, şeytani fikirler üreten ne kadar haramzade ve lzbg sapığı varsa hepsinden beriyim ve hiçbirine saygı maygı duymuyorum!

 

Leküm Diynüküm veli-ye dini!

Müstakim olun, istikametten ayrılmayın!

Kalın sağlıcakla efendim!

11 Eylül 2023.

SAYGI DUYMUYORUM!
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.