Reklam Alanı

KORKSANIZDA BİR GÜN MUTLAKA ÖLECEKSİNİZ!

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Ölüm vardır izzetlidir. Ölüm vardır zilletle gelir!

Yaşadığımız son süreçte, 7 Ekim de başlayan Aksa Tufanı ile bir kez daha anladık ki; islâm ülkeleri (!) içerisinde özgür olan tek ülkenin Filistinli Kassâm tugayları olduğunu! Kim ne derse desin, halkı Müslüman olan ülkelerin liderleri; koltuklarını ve debdebe saltanatlarını kaybetmemek uğruna, sekiz milyonluk İsrail'den, ABD'den, Avrupa'dan çekiniyorlar korkuyorlar. Çünkü onlara karşı, kendilerini hep ezik hissediyorlar! Hem öyle ki, siyonistlerin korkusu onların iliklerine kadar sirayet etmiş!

Bakınız Aziz ve Celil olan Rabbimiz şöyle buyurmaktadır:

Hâlbuki bütün izzet ve üstünlük Allah'ın, elçisinin ve müminlerindir. Fakat münafıklar bilmezler. Onlar, “Andolsun, eğer Medine'ye dönersek, üstün olan, zayıf olanı oradan mutlaka çıkaracaktır” diyorlardı. Halbuki, asıl üstünlük ancak Allah, Peygamber'i ve müminlerindir. (Münafikun/8)

Başka bir ayette:

"Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin; eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz. (Ali İmran, 139)

Evet, bugün bir fert ve bir Müslüman olarak, artık ne yazacağımı bilemez hale gelmiş vaziyetteyim. İslâm âleminin bu kadar zillet içerisinde yaşamayı; üç günlük dünya zevkleri uğruna kabullenmeleri acı ve ıstırap veriyor insana!

Gazze'de masum çocuklar, savunmasız insanlar katledilirken; ben çocuklarımın yüzüne bakmaya utanır hale geldim! Allah'ım bu nasıl bir asır böyle? İki milyar İslâm âlemi, sekiz milyonluk İsrail'in yaptığı bunca zulüm, katliam ve şirretliği karşısında sessiz kalması, zilletten başka bir şey değildir! Ama değişmeyen ilâhi yasalar vardır. Onlardan biri de bugün Gazze üzerinden tezahür ediyor. Müslümanlar olarak bugün öyle bir sınavdan geçiyoruz ki; ya bu Sınavı kazanacak ya da kaybedeceğiz. Yani kısacası, yasadığımız bu son süreç, Filistin, Gazze, El-Halil, Aksa vs. ümmetin ya kazanacağı ya da kaybedeceği belkide son sınavıdır. Fakat insanların kahır ekseriyetinin hala gaflet uykusundan uyanmamaları da ayrı bir dert, ayrı bir sıkıntı!

Söz Söz: Bu üç günlük dünya hayatında, kalbimiz kimden yana ise; âhirette onlarla birlikte olacağız! Rabbim biliyor ya, biz Allah'ın dini için çaba gösteren kim varsa, onların yanındayız! Allah'ın kitabı, Resulünün sünneti bizim için her şeyden önceliklidir! Gerisi lafu güzaftır.

Ey islâm ülkelerinin başında bulunan liderler, bu kadar kıvırmanıza, korkmanıza ne gerek var!Unutmayın ki ne kadar ölümden korkarsınız korkun, bir gün mutlaka öleceksiniz ve uğruna birçok şeyinizi feda ettiğiniz şu fani makamları terk etmek zorunda kalacaksınız! Ve kainatın sahibi olan Allah'a hesap vereceksiniz!

06.Kasim.2023

Vesselam!

KORKSANIZDA BİR GÜN MUTLAKA ÖLECEKSİNİZ!
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.