Reklam Alanı

KÜFÜR TEK MİLLETTİR HALA ANLAŞILMADI MI?

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

"Sapan atan o çocuklar büyüdü, 

Ordu olup can Aksaya yürüdü. 

Siyonist İsrailin temelleri çürüdü, 

Allah'ım, bu direniş bayram olsun!

Mizari.

 

Seksen seneye yakındır, siyonist İsrail'in Filistinli Müslüman kardeşlerimize yaşatmadığı zulüm, tecavüz, hakaret kalmadı. Yapılanlara karşı, sözde medeni Avrupa topluluğu, ABD, AİHM, ve tüm küfür cephesi sadece seyretmekle yetindi. Hatta yetinmek ne demek, sevinçlerine sevinç kattılar... peki, İslâm ülkelerinin başında  bulunan idareciler, ne yaptılar; onların çoğu söz konusu olan Emperyalist güçleri memnun etmek adına çanak tutmadilar mı şimdiye kadar?! Çünkü hem merkezi yönetimler hem de halkların çoğu da, gavur aşıklığına vurulduklarından dolayı, Filistinli Müslümanlar için ayıracak zamanları pek yoktu??? Avrupa papazlarına benzeyen din tüccarlarının, üryan gezen kadınlarının, sahtekarlıkta tavan yapan düzenbazların hiç mi hiç; Filistinli kardeşlerimiz için yürekleri sızlamadı. Çünkü onlar, Avrupa gavuruna abayı bir kere yakmışlardı ya, bana ısınmayan yılan bin yaşasın anlayışıyla yatıp kalkıyorlardı. Neyse ne, unuttukları bir gerçek vardı: "imhal eden Allah'ın, yapılan zulümlrri asla ihmal etmeyeceğini!

 

Evet, mülkün yegane sahibi olan Allah, imhal etsede,  ihmal etmezdi. İnsanları birbirleriyle sınayıp hangisinin daha iyi işler yapacaklarını denemek için onlara mühlet verir, sonra da  herkese hak ettiğini... Lâkin, sabrın Unutmadan  söylemek gerekirse, selamet limanına yanaşan direniş gemisine binenlerin,  dün minnacık elleriyle taş atan çocuklar olduğunu... Zira onlar büyümüş ve ordu olup Terör devleti İsrail'in üzerine bir kabus gibi çökmüşler şimdi! Rabbim, gazalarını zaferle taçlandırıp direnişlerini mübarek eylesin!

 

Herkes bir kez daha, "küfür tek millettir" gerçeğini anlamalıdır... kim kimin yanındadır bilmeli ve Müslümanım diyenlerin nerede yer almaları gerektiğini yeniden gözden geçirmelidirler!

Biz Müslümanlar olarak, Filistin ve  dolayısıyla Kudüs'ün yanındayız demek yerine; Filistinin ve Kudüs'ün ta kendisiyiz demeliyiz!

Kalın sağlıcakla efendim. 

12 Ekim 2023.

KÜFÜR TEK MİLLETTİR HALA ANLAŞILMADI MI?
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.