Reklam Alanı

ÇOCUKLARIN KATLEDİLDİĞİ BİR DÜNYADA YAŞAMASAK YERİDİR!

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Çocukların hunharca katledildiği bir dünyada, biz yaşamasak yeridir!

Evet, Annelerinin güzel masallarıyla uyutulması gereken çocukların, tank ve uçaklardan fırlatılan bombalarla susturulmaya çalışıldığı bir dünyada yaşıyoruz! Kendi payıma düşen, ismi yaşamak olan şu kirlenmiş dünyada yaşamaktan utanıyorum...

Dünyayı kendi istek ve arzularına göre dizayn etmeye çalışan; başta ABD. olmak üzere İngiltere, Fransa, Almanya vb. bu çağın birer Firavunları olarak; doyumsuzlukları uğruna dünyayı yaşanmaz hale getirmişlerdir! Her biri pastadan en büyük payı ne şekilde koparacaklarının hız ve hırsıyla; özellikle bizim yaşadığımız coğrafyanın yer altı ve yer üstü kaynaklarını ha bire talan ediyorlar. Hiç acımadan, çocuk  yaşlı, savunmasız insan demeden öldürüyorlar. Bir damla kan bir damla petrol politikalarını artık geride  bıraktılar. Dünya servetini paylaşamayan batı ülkeleri, medeniyetin zerresini bile barındırmıyorlar! Bu gerçeği tüm yalınlığıyla dünya, 07. Ekim 2023 Aksa Tufanıyla birlikte  gördü, duydu ve izledi... 

Evet, dünya bir kez daha anladı ki; batı tek dişi kalmış canavarın ta kendisiymiş! Böyle olduğunu, işgalci itrailin yanında durmasiyla bir kez daha kanıtlamış oldu! Artık tüm dünya halkları anladılar ki, batının insan haklarını savunması falan, her şeyinin aslında birer yalandan ibaret olduğunu! Kim zalimin zulmünü onaylarsa o da zalimdir...

Son Gazze süreciyle birlikte, Amerika ve tüm batı ülkeleri (ufak tefek istisnalar hariç), zalim, gaddar, acımasız, vahşi, barbar, katil, merhamet yoksunu ve aşağılık oldukları bir kez daha tescillenmiş oldu. Nasıl oldu bu? Gazze olayları başlar başlamaz, Amerika ve mimsiz batının yüzündeki maske düşünce, ayarsızlıkları tüm dünya tarafından anlaşılmış oldu. Artık ne Amerikanın ne de diğer batı ülkelerinin halkları; eskisi gibi kendi devlet liderlerinin yalanlarına, kanmayacak ve inanmayacaklardır. Takke düştü kel göründü. Her şeyin bir miadı vardır hakikati, vücut buldu. 

Gelelim 57 tane İslâm ülkelerinin tutum ve davranışlarına. Onların kahır ekseriyetinin, Gazze okulunda sınıfta kaldıklarını kimse inkâr edemez. Gazze olayları başlar başlamaz, Joe Biden'in; hemen itrail'e gelip bir siyonist olarak buradayım ve gitmeyeceğiz, arkasından İngiltere gavuru ve uçak gemilerini gönderdiler. Peki, bu melunların yaptıklarına karşılık, İslâm ülkelerinin liderlerinden aynı mukabeleyi beklememize rağmen, yanıldığımızı anlamadık mı? Anladık. 

Çünkü, ihanete uğramış bu coğrafyada yöneticilik makamında oturanların kahır ekseriyeti; söz konusu cesaretlerini kaybedeli bir asırdan fazla olmuştu!

Çocukların hunharca, en gelişmiş modern bombalarla katledildiği bir dünyada, susmak alçaklığın ötesinde olan bir şey olsa gerek... Nasıl susulur, nasıl rahat edebiliyor, nasıl seyirci kalabiliyor, nasıl sadece kınamalarla bu vahşeti geçiştirmekle vazifenizi yaptığınızı kabul edebiliyorsunuz? Nasıl, nasıl, nasıl?

Bunlar, Rabbimizin şu ayetlerini hiç mi okumadılar?

"Size ne oldu da Allah yolunda ve “Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!” diyen çaresiz erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz?"

 "İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise bâtıl (Tağut) dava uğrunda savaşırlar. Şu halde şeytanın dostlarına karşı savaşın. Şüphe yok ki şeytanın planı (tuzağı) daima zayıftır. (Nisa/75,76)

Tek çözüm şudur: "Ümmetin artık bu gerçeği bilmesi lazımdır ki, İslâm alemi evrensel Hilafet sancağının altında toplanmadığı müddetçe, zilletten kurtulamayacaktır. Düşmanlarına da söz geçiremeyeceklerdir! Tek çare, İslâm'ın toplumsal hayatın her kademesine hâkim olmasıdır ki, bu da Reşid-i Hilafet'in yeniden ikame edilmesine bağlıdır. Gerisi zaman kaybından başka bir şey değildir. Dünyanın da bu gerçeği, artık anlamasının zamanı gelmiş hatta geçmiştir... Beşeri İdeolojilerin helvadan putları ve izmleri iflas etmişlerdir. Hiç biri artık çözüm üretemiyorlar. İnsanlara güven veremiyorlar. Uğrunda can verdikleri İdeolojileri, insanlığa savaş ve sömürüden başka hiçbir şey vermediğini anlamışlar...

Son söz: "İslâm güneşinin doğması yakındır. Herkes nerede, kimin safında, neden durduğuna baksın ve kararını versin. Yarın dediğimiz yarın, her birimizin son yarını olabilir. Geç olmadan, masum çocukların hunharca katledildiği bir dünyada yaşamanın utanç verici olduğunu tüm insanlığa duyurmalıyız!

Vesselam. 

21 Aralık 2023

ÇOCUKLARIN KATLEDİLDİĞİ BİR DÜNYADA YAŞAMASAK YERİDİR!
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.