Reklam Alanı

DUA MAKAMINDA BİR YAKARIŞ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Allah'ım! 

Tüm çaresizlik ve acizliğimize rağmen, 

Sana açtık ellerimizi,

Sana çevirdik yaralı ve matemli yüreklerimizi,

Sana döndürdük, tutmasa da utangaç ve mahçup yüzümüzü,

Şimdi sözümüz ve özümüzle birlikte huzuruna geldik, sana yalvarıyor ve yakarıyoruz!

Gazze'li kardeşlerimize, nusret ve futuhat nasib eyle! Biz ümmete yeniden, Vahdet ve Uhuvvet nasib eyle...

İzzeddin el-kassam tuğaylarına güç ve kuvvet ihsan eyle Allah'ım!

Dünyanın başına bela olan şu terörist işgalci devletini,

yandaşlarını, taraftarlarını ve korkularından onlara alkış tutup ses çıkaramayan zillet ehli her kim varsa; hepsini Kahhar isminle kahret Allah'ım!

Allah'ım!

Ellerimizi açtık, huzuruna geldik

Azametine karşı yüzümüz olmasa da, senden başka gidecek yerimiz, çalacak kapımız, sığınacak kimsemiz de yok. 

Allah'ım!

Dünyanın başına bela olan ve yetmiş bes senedir Filistinin mübarek şehirlerinde; tedricen kadın, çocuk, yaşlı demeden; özellikle silahsız ve savunmasız kardeşlerimizi katleden İsrail işgalci ve terör örgütünü sana havale ediyoruz, sen onları rezilu rüsva ve perişan eyle Allah'ım...

Allah'ım biz, bu terör ve işgalci örgüte; beşerin ikinci babası olan Hz. NUH (A.S)'in diliyle olan, ayetlerinle beddua ediyoruz:

 Nûh dedi ki: “Rabbim! Yeryüzünde dolaşan bir tek kâfir bile bırakma!” (Nuh.26)

“Bırakacak olursan, onlar senin kullarını yoldan çıkarırlar ve ancak kendileri gibi ahlâksız, günahkâr ve azılı kâfir nesiller yetiştirirler.” (Nuh.27) Yeryüzünün modern müstekbirlerine sen fırsat verme Allah'ım.

Allah'ım!

Senden, ur gibi ünyanın göbeğinde bitmiş olan şu siyonist İsrail işgalci terör örgütünün kökünü kurutmanı niyaz ediyoruz kabul eyle! Zira şerr yuvası olan bu örgüt, dünyada kaldıkça, fitne ve fesat durmadan yayılacaktır!

Ashab-ı fil'in o yenilmez zannettiği Ebrehe'nin ordusunu bozguna uğratığın gibi; bunların da köklerini, zürriyetlerini kurut, ve onları bozguna uğrat Allah'ım!

Allah'ım!

Şu anda ümmetin izzeti ve şerefi için cihad, İzzeddin el-kassam tuğaylarına, kadir ve kavvi sıfatlarınla, güç ve kuvvet ihsan eyle. 

Onları; Bedir'de, Ahzab'da görünmez ordularınla, Efendimiz (s.a.v) ile Sahabesini desteklediğin gibi destekle ve onları düşmanlarına karşı muzaffer ve galip eyle Allah'ım!

Ey Âziz olan, 

Celil olan, Ey Rahman ve Rahim olan Rabbimiz,

Ey Cebbar ve Kahhar olan Rabbimiz!

Biz çaresiz kulların, Hamas'ın kahraman mücahidleri olan kardeşlerimizin vermiş olduğu  fiili cihadlarına katılıp onlara yardım edemediğimiz için; mahzunuz, mahçubuz, yaralıyız!

Ama dualarımızla, onların meşru ve haklı kıyamının yanında olduğumuzu, buradan senin huzurunda beyan ediyoruz kabul eyle Allah'ım.

Allah'ım!

Bu kutsal dava uğrunda canlarını feda etmiş olan, başta Şehidlerin efendisi Hz. Hamza (r.a) olmak üzere, tüm şehitlerimizi buradan rahmetle özlemle yad ediyoruz sen onları haberdar eyle Allah'ım. 

İhvanı müslimin'in kurucusu, Şehid Üstad Hasan el-Benna'yı ve onun dava arkadaşları olan Şehid Seyyid Kutub'u, Şehid Abdülkadir Udeh'ı, Şehid Yusuf Talat'ı, Şehid İzzeddin el-kassam'ı, Şehid Şeyh Ahmed Yasin'i, Şehid Yahya Ayyaş'ı ve şehadet şerefine nail olmuş olan tüm Şehidlerimizi de buradan rahmetle özlemle minnetle anıyoruz onları haberdar, ve şehadetlerini mübarek eyle Allah'ım! 

Üstad Beddiuz-zaman'ın her namazdan sonra duasının başında senden iman ve şehadeti niyaz ettiği gibi; bize de şehâdet şerefini nasib eyle Allah'ım!.

Asırların ötesinden bu güne kadar, şehâdet kervanından emanet aldıkları mübarek Tevhid sancağını hiç yere düşürmeden, elden ele birbirlerine devredip günümüze kadar getirip dalgalandıran tüm islam mücahidlerini buradan selâmlıyoruz, sen azametinle onları düşmanlarına karşı muzaffer ve galip eyle Allah'ım.

Allah'ım!

Yirmi yıldır işgalci İsrail'in zindanlarında bulunan, "Yoldaki Mühendis olarak bilinen, yaşayan şehid Abdullah Galip Bergusi" başta olmak üzere, siyonistlerin zindanlarında bulunan tüm kardeşlerimize bir çıkış yolu, bir muştu kapısı açmanı niyaz ediyoruz, kabul eyle Allah'ım!

Ve burada bu salonda tüm kardeşlerim adına, Hamas'ın tüm kahraman yiğitlerine selâm gönderiyorum!

İsrail'in korkulu rüyası olan Ebu Ubeyde'ye selâm olsun,

Yaşayan şehid Abdullah Galib Bergusi'ye selâm olsun, 

Tevhid davasını savunan yeryüzündeki tüm mücahidlere selâm olsun, 

Gazze'ye,

El-Halile,

Mi'racın üssü ve merdiveni olan Mescid-i Aksa'nın kutsal topraklarına karış karış selâm olsun!

Allah'ım sen kardeşlerimize yardım eyle. Onların eliyle kafirleri, inkarcı ve işgalci siyonist çeteleri helak eyle ve attıklarını isabet ettir Allah'ım!

Allahu Ekber Allahu Ekber 

Hz. Kur'an bize rehber!

Amin ya Rabbelâlemin

DUA MAKAMINDA BİR YAKARIŞ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.